Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2017 arrow De Pasti, urmeaza Lumina din interior prin Realizarea Sinelui
De Pasti, urmeaza Lumina din interior prin Realizarea Sinelui Imprimare E-mail
Inițiere în meditatie la Hotel Mirage, Snagov

"Când Timpul Învierii va veni, mâinile voastre vor vorbi"
pp_hotelmirage_w.jpg
În cadrul seminarului internațional de Paști organizat la Hotelul Mirage din Snagov, vă invităm vineri 14 aprilie și sâmbătă 15 aprilie 2017, de la orele 10:00, la două sesiuni extraordinare de inițiere în meditația Sahaja Yoga, disciplina revelată de Shri Mataji Nirmala Devi. Programele sunt 100% gratuite și sunt deschise pentru orice doritor, fie că este client al hotelului sau nu.
 
Ce experimentăm:
- Realizarea Sinelui prin trezirea energiei Kundalini
- constiința vibratorie
- verificarea propriei stări de sanatate fizică și emoțională
- verificarea fiecarui centru energetic
- starea de meditație si autocontrolul
- starea de iluminare
 
Ce invățăm:
- cum sa corectăm problemele sistemului energetic (sistemul subtil)
- calitatile fizice si spirituale ale centrilor energetici (chakre)
- cum sa dezvoltăm calitățile spirituale ale fiecarei chakre

Programul mai conține
- conferință publică susținută de Shri Mataji Nirmala Devi (proiecție video)
- programe muzicale
- sesiune de intrebări și răspunsuri

Adresa: Șoseaua București-Ploiești 218, Tâncăbești 07716,  http://www.miragehotel.ro/
Relații la telefon 0752265553

Intrarea este liberă.
 
"Kundalini a fost descrisă cu mii de ani în urmă, însă acum a venit timpul să vedeți cum se manifestă la nivelul maselor de oameni. Și aceasta este posibil pentru că a venit timpul înfloririi. La început, arborele are doar una sau două flori. Dar când este vremea să înflorească, bobocii se preschimbă în mii de flori. Acum este momentul."  Shri Mataji Nirmala Devi 
 
Începând din anul 1970, Shri Mataji Nirmala Devi a călătorit în întreaga lume pentru a da Realizarea Sinelui tuturor oamenilor, indiferent de naționalitate, rasă, religie sau condiție socială. Shri Mataji este prima, unica și singura personalitate în istoria umanității, care a oferit Realizarea Sinelui în masă prin metoda Sahaja Yoga, revelată de Sfinția Sa. Astfel, timp de 40 de ani, a susținut nenumărate conferințe publice, oferite tuturor oamenilor în mod gratuit. De învățăturile sale au beneficiat sute de mii de oameni de pe tot globul, aceștia obținând iluminarea ființei interioare și ascensiunea spirituală completă. Căutătorii adevărului și-au îmbunătățit, prin practica metodei Sahaja Yoga,  starea de sănătate fizică, mentală și emoțională și au obținut echilibrul interior.

Kundalini, energia primordiala de natură maternă, aflată la baza coloanei vertebrale în osul sacru, se trezește in mod spontan în timpul experienței Realizării Sinelui. Shri Mataji a susținut ca aceasta trezire este un proces viu și spontan și un drept înnăscut, care nu poate fi cumpărat. Toate sesiunile de Sahaja Yoga sunt absolut gratuite și sunt susținute de voluntari locali din întreaga lume, în peste de 100 de țări. Shri Mataji și-a dedicat viața umanității, a întemeiat organizații nonguvernamentale pentru mame sărace și copii orfani, școli internaționale cu o complexa programă holistică. Totodată, a fondat centre de sănătate și de cercetare în domeniul sănătății, în care se folosesc și sunt oferite tratamente gratuite prin metoda Sahaja Yoga, precum  și o Academie de Artă care revitalizează si reînsuflețește aptitudinile pentru muzică, dans și artele plastice.
 
< Precedent   Urmator >