Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Vizitatori: 4817012
 
Prima Pagina
Felicitare pentru Shri Mataji din partea presedintelui Obama Imprimare E-mail

ObamaCard2.jpg

Biroul de corespondenta prezidential american a transmis recent colectivitatii Sahaja Yoga din America felicitarea adresata de presedintele Barack Obama lui Shri Mataji, cu prilejul celei de-a 86-a aniversari a zilei de nastere, la 21 martie 2009.

Scrisoarea, semnata de presedintele american si de prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, exprima recunoastere si apreciere pentru deosebita contributie adusa de-a lungul anilor de Shri Mataji poporului american, pe taramul spiritualitatii.

Nominalizata de doua ori la Premiul Nobel pentru Pace, Shri Mataji a primit in 1989 Medalia Pacii a Natiunilor Unite si a fost invitata la ONU pentru 4 ani consecutiv, intre 1989-1994, sa vorbeasca despre modalitatile de realizare a pacii mondiale.

Intre 1992 – 2000 a fost recunoscuta si intampinata cu Declaratii de primarii mai multor orase din cele doua Americi (Los Angeles, British Columbia, Berkeley, Philadelphia, Cincinnati, Yonkers, Brasilia, Vancouver, Ottawa, Toronto etc.), iar in 1997 si 2000, Congresul SUA i-a dedicat Proclamatii de recunoastere care au fost incluse in Analele Congresului.

 
< Precedent   Urmator >

Actualitate

Programul lunii martie 2020 la Casa Schiller

article thumbnail Adresa: "Casa Schiller" , București, Str. Batiștei nr.15 (tel. 319 26...
Citeste mai departe....

Alte evenimente