Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2017 arrow Festivalul Primavara Spiritului - editia a doua, dedicat Zilei Shri Mataji Nirmala Devi
Festivalul Primavara Spiritului - editia a doua, dedicat Zilei Shri Mataji Nirmala Devi Imprimare E-mail
afis eveniment
Festivalul Primăvara Spiritului  va debuta marți, 21 martie 2017, la  ora 18:00, la Palațul Șuțu (Muzeul Municipiului București) cu un concert omagial dedicat Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi.
 Din program vor face parte Sonate de D. Scarlatti, Primăvara de Vivaldi, Capricii de Paganini , fascinantele ragasuri indiene, Experimentul Realizării Sinelui și proiecții de film. Festivalul va mai conține workshopuri și meditații la Biblioteca Metropolitană din București începând cu miercuri, 22 martie 2017, ora 18.00
Interpretează:       Cristina Popescu Stănești –pian
                          Anne Marie Ene – vioară, vioară indiană
                          Avadhut Kasinashuni – vioară, tabla
Adresa: Muzeul Municipiului București (Palațul Șuțu), Bd. N. Bălcescu, Nr. 2 (Universitate) 
Intrarea este liberă, in limita locurilor disponibile.

"Kundalini a fost descrisă cu mii de ani în urmă, însă acum a venit timpul să vedeți cum se manifestă la nivelul maselor de oameni. Și aceasta este posibil pentru că a venit timpul înfloririi. La început, arborele are doar una sau două flori. Dar când este vremea să înflorească, bobocii se preschimbă în mii de flori. Acum este momentul." 
Shri Mataji Nirmala Devi 

Începând din anul 1970, Shri Mataji Nirmala Devi a călătorit în întreaga lume pentru a da Realizarea Sinelui tuturor oamenilor, indiferent de naționalitate, rasă, religie sau condiție socială. Shri Mataji este prima, unica și singura personalitate în istoria umanității, care a oferit Realizarea Sinelui în masă prin metoda Sahaja Yoga, revelată de Sfinția Sa. Astfel, timp de 40 de ani, a susținut nenumărate conferințe publice, oferite tuturor oamenilor în mod gratuit. De învățăturile sale au beneficiat sute de mii de oameni de pe tot globul, aceștia obținând iluminarea ființei interioare și ascensiunea spirituală completă. Căutătorii adevărului și-au îmbunătățit, prin practica metodei Sahaja Yoga,  starea de sănătate fizică, mentală și emoțională și au obținut echilibrul interior.
Kundalini, energia primordiala de natură maternă, aflată la baza coloanei vertebrale în osul sacru, se trezește in mod spontan în timpul experienței Realizării Sinelui. Shri Mataji a susținut ca aceasta trezire este un proces viu și spontan și un drept înnăscut, care nu poate fi cumpărat. Toate sesiunile de Sahaja Yoga sunt absolut gratuite și sunt susținute de voluntari locali din întreaga lume, în peste de 100 de țări. Shri Mataji și-a dedicat viața umanității, a întemeiat organizații nonguvernamentale pentru mame sărace și copii orfani, școli internaționale cu o complexa programă holistică. Totodată, a fondat centre de sănătate și de cercetare în domeniul sănătății, în care se folosesc și sunt oferite tratamente gratuite prin metoda Sahaja Yoga, precum  și o Academie de Artă care  revitalizează si reînsuflețește aptitudinile pentru muzică, dans și artele plastice.
În tot acest timp, Realizarea Sinelui și practica Sahaja Yoga au transformat pas cu pas viețile oamenilor la nivel global. În onoarea Sfinției Sale și a muncii sale nobile, dorim sa declaram ziua de 21 Martie, ziua sa de nastere, „ Ziua Internaționala Shri Mataji Nirmala Devi”:
Cu această ocazie, publicul este invitat în data de 21 martie 2016, la un program în care să experimenteze bucuria Realizării Sinelui. 
 
< Precedent   Urmator >