Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Actualitate arrow MeditAT - Atelier de meditatie spontana
MeditAT - Atelier de meditatie spontana Imprimare E-mail

meditat_poster-1.jpg

MeditAT - primul Atelier de meditație spontană în Brașov!

Participă și tu dacă vrei să:

- Afli metode noi pentru a face față stresului cotidian

- Înveți cum să te echilibrezi energetic

- Descoperi bazele unei tehnici de meditație simple, accesibile oricui

Te așteptăm în 26 Mai la Centrul Cultural Reduta - Sala Franz Liszt (parter), între orele 14:00-19:00 la atelierele de meditație, și incepând cu ora 19:00 la un concert de muzică clasică indiană.

Protagoniști concert: Sorin Bundă - tabla și voce, Mihai Lupoaie - harmonium și voce, și Ramakant Gaigwad - harmonium si voce.

meditat_concert-1.jpg

 

 

Intrarea este libera.

 

 

 

 

 

Află mai multe pe http://meditat.sahajayogabrasov.ro  și pe pagina de Facebook  a evenimentului.

     

Meditație – Starea de conștiință fără gânduri

Meditația este un cuvânt care a fost definit și interpretat în nenumărate moduri, de la a reflecta adânc pe un subiect până la a sta liniștit, cu ochii închiși și atenția concentrată.

Meditația în Sahaja Yoga se bazează pe experiența de realizare a Sinelui, în care energia interioară subtilă a practicantului este trezită, ducând la o stare cunoscută sub numele de “conștiința fără gânduri”. Această conștiință, sau meditație, are loc atunci când mintea nu este deranjată de gânduri, dar rămâne perfect conștientă.

Practica meditației în Sahaja Yoga este simplă, poate fi făcută acasă sau în birou, în singurătate sau cu alții.

Studii medicale efectuate în Australia și India au arătat că mecanismele de vindecare ale organismului sunt activate atunci când cineva meditează în conștiința fără gânduri, dar nu și atunci când se utilizează pur și simplu o metodă de relaxare, cum ar fi respirația profundă sau vizualizarea.

Dintre toate energiile care ne animă, există una care este mama tuturor celorlalte… de natură spirituală, această energie care se află în fiecare din noi manifestă dragostea pe care ne-o poartă Divinul. Se numește Kundalini și este prezentă în fiecare dintre noi cu același potențial de activare a bogățiilor noastre interioare…

Această energie vie este dornică să se dezvăluie conștiinței noastre: Sahaja Yoga începe cu trezirea naturală a acestei Kundalini.

Mai multe amănunte găsiți pe http://meditat.sahajayogabrasov.ro

 
< Precedent   Urmator >