Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Vizitatori: 4369171
 
Prima Pagina
Meditatia Sahaja in programul IMUN al Centrului UNESCO pentru Pace Imprimare E-mail
Distribuie pe Facebook

UNESCO_2010.JPG

La 27 mai 2010, Centrul UNESCO pentru Pace, promovand idealurile UNESCO, a intrat intr-un Memorandum de intelegere (MOU) cu Sahaja Meditation din SUA, pentru a promova intelegerea misiunii si idealurilor UNESCO si transpunerea lor in programe care sa contribuie la formarea unei noi generatii de ambasadori ai pacii. 

Primul dintre programele de colaborare planificate a fost recentul program de vara IMUN (International Model UN), care s-a desfasurat la Washington DC. Un program de vara anual cu o intindere de doua saptamani, prin care tineri din intreaga lume sunt sponsorizati de catre liderii comunitatilor lor, pentru a se asigura ca liderii de maine vor fi inarmati cu o cultura a pacii prin educatie, stiinta, cultura, comunicare si meditatie Sahaja.

Cativa sahaja yoghini s-au intalnit cu tinerii sositi din intreaga lume la Washington, pentru programul de vara IMUN. Meditatia Sahaja a fost prezentata in doua dimineti din cea de-a doua saptamana a programului. Ambele programe s-au desfasurat intr-o atmosfera relaxata si au fost foarte bine primite de catre cei 45-60 de participanti. Atat de bine primite, incat s-a solicitat includerea meditatiei Sahaja cu un statut de permanenta in cadrul viitoarelor programe de vara IMUN.

Fiecare dintre cele doua sesiuni de meditatie Sahaja a oferit participantilor sositi din China, Coreea, Franta, SUA, Columbia și Brazilia, si avand varste intre 12 si 20 ani, o prezentare de ansamblu, urmata de experimentul Realizarii Sinelui, meditatie si un dialog deschis asupra celor prezentate si experimentate. Multi au putut percepe imediat starea de pace si calm interior.
 
< Precedent   Urmator >

Actualitate

Programul lunii septembrie 2019 la Casa Schiller

article image Adresa: "Casa Schiller" , București, Str. Batiștei nr.15 (tel. 319 26...
Citeste mai departe....

Alte evenimente