Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Vizitatori: 4668840
 
Prima Pagina
Prezentari Sahaja Yoga la Zilele Educatiei Medicale 2014 Imprimare E-mail

posterZEM.jpg Zilele Educatiei Medicale este un proiect al Departamenului de Educatie Medicală (SCOME) al Societătii Studentilor în Medicină din Bucuresti, ce se desfăsoară în perioada 11-23 mai 2014 la Universitatea de Medicină si Farmacie "Carol Davila".

Îi invităm pe studentii medicinisti interesati la prezentările de Sahaja Yoga din cadrul evenimentului, care vor avea loc în Amfiteatrul 3.

Meditatia Sahaja Yoga, metodă de preventie si tratament. Rezultate clinice si studii internationale
Marti 13 mai 2014, ora 18:00

Workshop - Aplicatii practice ale Meditatiei Sahaja Yoga
Duminică 18 mai 2014, ora 14:00

Conferinta si workshopul doamnei dr. Irina Ban îsi propun o scurtă explorare în plan medical a beneficiilor Sahaja Yoga prin prezentarea rezultatelor remarcabile obtinute la nivel clinic în tratarea a numeroase afectiuni psiho-somatice, a unor boli incurabile si în stress management, cât si o trecere în revistă a studiilor de cercetare internationale asupra metodei.  Totodată, participantii vor putea experimenta efectul benefic al metodei printr-o sesiune practică de activare a energiei Kundalini si de echilibrare a sistemului energetic subtil.

Pentru mai multe informatii despre programul conferintelor si workshop-urilor, vizitati pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/pages/Zilele-Educatiei-Medicale/231603127043152?hc_location=timeline

 
< Precedent   Urmator >

Actualitate

Programul lunii martie 2020 la Casa Schiller

article thumbnail Adresa: "Casa Schiller" , București, Str. Batiștei nr.15 (tel. 319 26...
Citeste mai departe....

Alte evenimente