Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Vizitatori: 4763132
 
Prima Pagina
Sahaja Yoga la Congresul Mondial al Tinerilor, Istanbul 2010 Imprimare E-mail
Distribuie pe Facebook

 

logo_ENG.jpg Anul International al Tinerilor, proclamat de ONU in efortul de a canaliza energia, imaginatia si initiativa tinerilor din intreaga lume spre rezolvarea provocarilor cu care se confrunta omenirea, a inceput la 12 August 2010. Sub tema „Dialog si ințelegere reciproca”, Anul isi propune sa incurajeze dialogul si intelegerea intre generatii și sa promoveze idealurile pacii, respectul pentru drepturile si libertatile omului si solidaritatea.

De asemenea, se urmareste incurajarea tinerilor pentru a se dedica si implica in progresul societatilor din care fac parte, inclusiv in ceea ce priveste cele 8 Obiective de Dezvoltare ale Mileniului (MDG).

Intre evenimentele lui 2010 dedicate tinerilor s-a numarat si cel de-al V-lea Congres Mondial al Tinerilor, desfasurat la Instanbul, Turcia, intre 31 Iulie - 13 August, si gazduit de Universitatea Tehnica Yildiz.

banner_2010.jpg

     10 tineri sahaja yoghini din Rusia, Australia, America, Austria si UK au fost prezenti la Congres, care a inregistrat participarea record de 1500 delegati din 150 tari.

Participarea tinerilor sahaja yoghini, cu 3 workshop-uri (“Meditatie si Sanatate”, “Meditatie si Educatie” si “Muzica si Meditatie”), concerte de qawwali, o expozitie sahaj intre 1 si 5 august, precum si cu meditatii matinale colective pentru cei interesati, a stat sub deviza “Meditate to Regenerate”.

blog_header.jpg Brosurile si CD-urile introductive in meditatia Sahaja oferite participantilor, dar mai ales experienta directa a Realizarii Sinelui si a meditatiei colective s-au bucurat de mare interes si apreciere. Sute de tineri s-au aratat dornici de a aprofunda si continua practica meditatiei Sahaja.

Ii puteti cunoaste pe cei 10 si citi mai departe relatarile lor de la Congres pe site-ul http://meditatetoregenerate.wordpress.com/
 
< Precedent   Urmator >

Actualitate

Programul lunii martie 2020 la Casa Schiller

article thumbnail Adresa: "Casa Schiller" , București, Str. Batiștei nr.15 (tel. 319 26...
Citeste mai departe....

Alte evenimente