Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2015 arrow Sahaja Yoga la Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici
Sahaja Yoga la Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici Imprimare E-mail
fac_de_medicina.jpg
Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București găzduiește între 19 și 22 martie 2015 cea de-a XVIII-a ediție a Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici.

Îi invităm cu drag pe studenții mediciniști și medicii rezidenți interesați să ia parte sâmbătă 21 martie, începând cu ora 18.00, în amfiteatrul 4, la prezentarea cu tema: “Cum influențează meditația activitatea sistemului nervos autonom: rezultate clinice și studii internaționale”, ce va fi susținută de Dr. Irina Ban.

Prezentarea va fi urmată de workshop-ul “Cum medităm? Prezentarea metodei Sahaja Yoga”.

Scopul seminarului este de a familiariza participanții cu tehnica de meditație, de a clarifica noțiunea de meditație, de a prezenta ipotezele asupra mecanismelor fiziologice ce stau la baza meditației, precum și a beneficiilor clinice și a rezultatelor studiilor de cercetare internaționale. În cadrul atelierului interactiv participanții vor învăța tehnici simple de echilibrare a corpului energetic subtil și vor beneficia de explicații științifice ale percepțiilor senzoriale asociate stării de meditație.
 
< Precedent   Urmator >