Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2015 arrow Ziua "Shri Mataji Nirmala Devi" la Tinerimea Romana
Ziua "Shri Mataji Nirmala Devi" la Tinerimea Romana Imprimare E-mail

apasati pentru a vedea afisul la dimensiuni mai mari
Duminică, 22 martie, începând cu ora 18:00, va avea loc la Centrul Național de Artă "Tnerimea Română" din București programul public „Glorie Mamei”, dedicat zilei de naștere a Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi. 

Gloria Mamei celebrată cu „Gloria” de Händel 

Din program vor face parte: „Gloria in excelsis Deo” de G. Fr. Händel,  descrierea metodei Sahaja Yoga, proiecții de film, experimentul Realizării Sinelui,  recitaluri muzică clasică și muzică devoțională indiană 

Interpretează: 

Sangit Chamber Ensemble

- Anne Marie Ene - vioară, vioară indiană
- Avadhut Kasinadhuni - vioară, tabla
- Cleopatra David - soprană
- Miron Vasilescu - pian
- Dominic Nedelcu - contrabas (invitat)

Victor Beliciu – sitar

Mihai Lupoaie - voce, harmonium

Adresa: CENTRUL NATIONAL DE ARTA „TINERIMEA ROMÂNA” Str. Schitu Măgureanu nr.4, sector 5.

Intrarea este liberă.

Începând din anul 1970, Shri Mataji Nirmala Devi a călătorit în întreaga lume pentru a da Realizarea Sinelui tuturor oamenilor, indiferent de naționalitate, rasă, religie sau condiție socială. Shri Mataji este prima, unica și singura personalitate în istoria umanității, care a oferit Realizarea Sinelui în masă prin metoda Sahaja Yoga, relevată de Sfinția Sa. Astfel, timp de 40 de ani, a susținut nenumărate conferințe publice, oferite tuturor oamenilor în mod gratuit. De învățăturile sale au beneficiat sute de mii de oameni de pe tot globul, aceștia obținând iluminarea ființei interioare și ascensiunea spirituală completă. Căutătorii adevărului și-au îmbunătățit, prin practica metodei Sahaja Yoga,  starea de sănătate fizică, mentală și emoțională și au obținut echilibrul interior.
Kundalini, energia primordiala de natură maternă, aflată la baza coloanei vertebrale în osul sacru, se trezește in mod spontan în timpul experienței Realizării Sinelui. Shri Mataji a susținut ca aceasta trezire este un proces viu și spontan și un drept înnăscut, care nu poate fi cumpărat. Toate sesiunile de Sahaja Yoga sunt absolut gratuite și sunt susținute de voluntari locali din întreaga lume, în peste de 100 de țări. Shri Mataji și-a dedicat viața umanității, a întemeiat organizații nonguvernamentale pentru mame sărace și copii orfani, școli internaționale cu o complexa programă holistică. Totodată, a fondat centre de sănătate și de cercetare în domeniul sănătății, în care se folosesc și sunt oferite tratamente gratuite prin metoda Sahaja Yoga, precum  și o Academie de Artă care  revitalizează si reînsuflețește aptitudinile pentru muzică, dans și artele plastice.
În tot acest timp, Realizarea Sinelui și practica Sahaja Yoga au transformat pas cu pas viețile oamenilor la nivel global. În onoarea Sfinției Sale și a muncii sale nobile, dorim sa declaram ziua de 21 Martie, ziua sa de nastere, „ Ziua Internaționala Shri Mataji Nirmala Devi”:
Cu această ocazie, publicul este invitat în data de 22 martie 2015, la un program în care să experimenteze bucuria Realizării Sinelui.

 
< Precedent   Urmator >