Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2000 arrow INFORMARE PRIVIND SALONUL NAȚIONAL DE CARTE EDIȚIA a IX-a IAȘI, 2000
INFORMARE PRIVIND SALONUL NAȚIONAL DE CARTE EDIȚIA a IX-a IAȘI, 2000 Imprimare E-mail

Salonul a fost organizat de Biblioteca Municipală "Gheorghe Asachi" din Iași - în perioada 4-6 octombrie. Au participat edituri și scriitori din întreaga țară și din străinătate: Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Suedia, Germania, Statele Unite ale Americii. Salonul de Carte nu a fost deschis publicului, el s-a adresat doar invitaților, conform unui program strict, cu standuri de expunere fără vânzare.

Prin amabilitatea d-lui Ionel Săcăleanu, director al editurii TEHNOPRESS, Asociația Culturală Sahaja Yoga a fost prezentă la standul editurii mai sus menționate cu exemplare din pliantul de prezentare, revista "Yoga Spontană" nr.7-8, lucrarea "În lumina Bibliei" de Dan Costian, volumul I, "Yoga și Medicina" de Prof. Dr. Umesh Rai și "Sahaja Yoga" de Jose Antonio Salgado.

Programul a fost riguros alcătuit pe parcursul celor 3 zile, cu numeroase lansări de carte și festivitate de premiere în final. Spațiul a fost restrâns, dar participarea foarte numeroasă, amplă. Un exemplar din cărțile expuse au intrat în fondul Bibliotecii "Gheorghe Asachi".

 
Urmator >