Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2001 arrow Concerte sahaj la mare - 10-11 august 2001
Concerte sahaj la mare - 10-11 august 2001 Imprimare E-mail

 

Mamaia 2001Grupul sahaj "Nirmal Bhakti" din Ploiești a susținut trei concerte pe litoral în cursul lunii august 2001.

Primul dintre ele a avut loc sâmbătă, 10 august, la Clubul S.N.C. din Constanța. La concert au participat în jur de 50-60 de persoane, printre care și rromi. Muzica devoțională a grupului ploieștean a reușit să transmită celor prezenți un strop din spiritualitatea Indiei, precum și mesajul Sahaja Yoga. Anca Anghelina și Roxana Ionescu din București au interpretat dansuri clasice indiene. Programul s-a prelungit cu peste o oră, spre bucuria generală. A fost prezentată Sahaja Yoga și nou-veniții și-au primit Realizarea Sinelui.

Duminică, grupul "Nirmal Bhakti" a fost invitat să concerteze pe scena Radiovacanța din Mamaia. Recitalul a început în jurul orei 13:00, în plină zi de plajă. Cei prezenți s-au bucurat, dincolo de muzică, să afle și câte ceva despre mesajul Sahaja Yoga. Au fost distribuite pliante de prezentare.

În după-amiaza aceleiași zile, grupul a fost prezent pe scena Sălii Casei de Cultură a Primăriei din Cernavodă. Au participat în jur de 100 de persoane, dintre care foarte mulți copii și rromi. S-a efectuat Experiența Realizării Sinelui

 

 
Urmator >