Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2001 arrow Festivalul de artă medievală Sighișoara, 27-29 iulie 2001
Festivalul de artă medievală Sighișoara, 27-29 iulie 2001 Imprimare E-mail


Sigisoara 2001Asociația Culturală Sahaja Yoga a participat și în acest an la Festivalul de artă medievală de la Sighișoara, festival ce reunește în fiecare vară peste 30.000 de turiști sosiți din toate colțurile țării și ale lumii.

Cele două concerte ale grupurilor sahaj de muzică semi-clasică indiană s-au desfășurat în ziua de sâmbătă. La prânz, în Piața Rățuștelor, pe scena Boema, a concertat grupul "Sahaj” din București care a încântat ca de obicei auditoriul, atât prin nivelul interpretării vocale, cât și prin performanța tehnicii instrumentale.

Seara, in jurul orei 19, pe scena Teatrului din Turn, concertul formației  "Nirmal Bhakti" din Ploiești a reușit să transmită ca de obicei cu spontaneitate și patos tuturor celor prezenți un val de bucurie și iubire pură .
 Într-un articol apărut în Jurnalul Național și dedicat festivalului, prezența grupurilor sahaj din București și Ploiești a fost situată pe un meritoriu loc trei într-un virtual clasament.
Tot în perioada festivalului a fost organizată și o expoziție de Sahaja Yoga în clădirea-poartă spre Cetate, în sala Casei de Cultură “Ciprian Porumbescu”. Sute de vizitatori au pășit cu interes zilnic pragul expoziției, dintre care, peste 300, au făcut și experimentul Realizării Sinelui.
 

 
< Precedent   Urmator >