Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2001 arrow SAHAJA YOGA în Centrele de Plasament din București
SAHAJA YOGA în Centrele de Plasament din București Imprimare E-mail


În perioada iunie-august 2001 Asociația Culturală Sahaja Yoga a susținut programe artistice în Centre de Plasament din București ( „Pinocchio”, Centrul de ocrotire „Salvați copiii”, „Sfânta Maria”-sect.5, Nr.1;3;9;12-sect.1, „S.O.S. – Satele Copiilor”), acordându-le copiilor experiența Realizării Sinelui precum și cunoașterea elementară a corpului energetic, a sensului și a modalității de a practica acest tip de yoga.

Programele artistice constând în muzică și dans clasic indian s-au bucurat de un real succes, dăruindu-le copiilor multă bucurie, pace interioară și dorința de a deprinde și de a învăța câte ceva din aceste arte.

Interesul copiilor s-a îndreptat spontan spre modalitatea de a obține sentimentul unei reale protecții și a afecțiunii de care sunt lipsiți atât datorită abandonului de către părinți, cât și datorită îndepărtării de familie.

Mărturiile acestora atestă că meditând individual sau colectiv au simțit energia Kundalini manifestându-se ca vibrații răcoroase, bucuria și liniștea interioară pe care aceasta o conferă în mod spontan practicanților.

 

 
< Precedent   Urmator >