Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2003 arrow "Cafeneaua literar artistică" din Parcul Kiseleff
"Cafeneaua literar artistică" din Parcul Kiseleff Imprimare E-mail


În perioada 22-26 aprilie 2003, Parcul Kiseleff din București a fost gazda primei ediții a Festivalului Cărții “Cafeneaua literar artistică”. Organizatorii festivalului au fost: Asociația Difuzorilor și Editorilor – Patronat al Cărții și Redacția Jocuri, Concursuri, Divertisment a Societății Române de Radiodifuziune, producător Claudia Revnic.

“Sahaja Yoga – România” a fost prezentă la festival cu un stand pentru prezentarea publicațiilor sahaj și cu un recital de sitar susținut de Victor Beliciu.

Încă din prima zi participarea la festival s-a dovedit un succes în ceea ce privește numărul de vizitatori, atrași poate și de cadrul natural inedit, de vremea superbă de afară. Foarte mulți au dorit și au reușit să experimenteze la stand noua percepție vibratorie pe care o instaurează experiența Realizării Sinelui. Grupuri de școlari însoțiți de profesori și părinți s-au oprit pentru a face experimentul. Multe persoane au zăbovit îndelung la discuții, foarte interesate de mesajul integrator pe care Sahaja Yoga îl aduce pe tărâmul spiritualității.

TVR Internațional a înregistrat câteva imagini pentru emisiunea d-nei Ecaterina Țarălungă.

Organizatorii au remarcat atmosfera deosebită de la standul sahaj și ne-au formulat invitația de a participa și la viitoarele ediții ale festivalului. D-na Claudia Revnic, producător-realizator la Radio România Cultural, și-a exprimat intenția de a realiza un proiect în colaborare cu asociația noastră.

 

 
< Precedent   Urmator >