Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

TIBCO 2003 Imprimare E-mail


TIBCO 2003, Târgul Internațional de Bunuri de Consum București, ediția a XIX-a, și-a deschis porțile miercuri 28 mai 2003. Pentru al doilea an consecutiv „Sahaja Yoga – România” a fost prezentă la târg atât cu un stand propriu, cât și cu un bogat program artistic susținut de artiștii sahaj: muzică și dans clasic indian, paradă de costum tradițional.

Pe parcursul celor 6 zile ale manifestării expoziționale de la ROMEXPO, numeroși vizitatori din țară și din străinătate au apreciat atât publicațiile și muzica indiană sahaj editate de asociație, dar mai ales s-au arătat deosebit de interesați de metoda Sahaja Yoga. Sahaja yoghinii au oferit publicului pliante și alte materiale promoționale, însoțindu-și explicațiile cu exemplificări practice ale experimentului Realizării Sinelui. Spațiul standului s-a dovedit mai tot timpul neîncăpător pentru mulțimea doritoare să experimenteze manifestarea percepției vibratorii. Marea majoritate a vizitatorilor și-a exprimat dorința de a aprofunda cunoașterea Sahaja Yoga urmând cursurile de inițiere.

Dansatorii de dans clasic indian (stilurile bharat-natyam și khatak), Grupul muzical Nirmal Bhakti din Ploiești (genurile bhajan și qawwali), parada de costum tradițional indian (kurta, punjabi, sari) au urcat rând pe rând pe numeroasele scene amenajate în aer liber sau în interiorul pavilioanelor expoziționale pe tot parcursul târgului, bucurându-se de o largă apreciere.

Fotografiii

 
< Precedent   Urmator >