Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2003 arrow Târgul Național de Turism pentru Tineret
Târgul Național de Turism pentru Tineret Imprimare E-mail


Cea de-a V-a ediție a Târgului Național de Turism pentru Tineret a fost găzduită de Casa de Cultură Studențească București, în perioada 15 -17 mai 2003. Organizatorii principali au fost Casa de Cultură Studențească București și Agenția Națională a Taberelor și Turismului Școlar, sub egida Ministerului Educației și Cercetării, precum și a Agenției Sociale a Studenților.

Legătura dintre Sahaja Yoga și turism nu este poate aparentă, dar domnul Cristi Constantinescu e-a evidențiat organizatorilor printr-un eseu inspirat legăturile subtile care există între geografia fizică itinerariile turistice și geografia subtilă a planetei/meridianele spirituale. Alături de eseu a fost prezentat și programul taberei de muzică din lunile iulie-august de lângă Curtea de Argeș, cu profil de inițiere în muzica indiană clasică, tabără organizată de grupul sahaj Sangeet Lahari

Standul Sahaja Yoga a prezentat vizitatorilor pliante promoționale și publicațiile sahaj.

În cadrul unui scurt program artistic al expozanților, în cea de-a doua zi de târg, Mihaela Matei și Manuela Colțan au prezentat câteva dansuri clasice indiene.

Pe parcursul celor trei zile ale manifestării s-au stabilit numeroase contacte și s-au inițiat viitoare colaborări. Mulți vizitatori s-au arătat interesați de metoda Sahaja Yoga și au experimentat la stand obținerea acelei stări superioare a conștiinței numită Percepția sau Realizarea Sinelui.

 

 
< Precedent   Urmator >