Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2003 arrow Tradiții străvechi și filosofii indiene
Tradiții străvechi și filosofii indiene Imprimare E-mail


Expoziția a fost organizată de Centrul Regional Constanța al Asociației Sahaja Yoga – România” și s-a desfășurat în perioada 17 - 24 mai 2003, în holul Bibliotecii Județene din Constanța.

Peste 600 de vizitatori (cei mai mulți tineri, elevi și studenți) și-au manifestat interesul pentru cultura indiană, 400 dintre ei efectuând și experimentul Realizării Sinelui, mulți exprimându-și dorința de a aprofunda pe mai departe cunoștințele despre cultura și arta indiană, precum și tehnicile de management al stressului și de echilibrare energetică specifice metodei Sahaja Yoga.

Televiziunea locală TV Neptun a prezentat la știrile de seară un amplu reportaj realizat la deschiderea expoziției. Pe 20 mai, în pagina de Constanța a ziarului România Libera a apărut un articol despre personalitatea fondatoarei metodei Sahaja Yoga, doamna Shri Mataji Nirmala Devi.

Radio Constanța a difuzat în cadrul emisiunii "Orizonturi culturale" interviul luat la expoziție unuia dintre organizatori, doamna prof. Zaharia Ecaterina.

 

 
< Precedent   Urmator >