Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2004 arrow Festivalul Cărții "Cafeneaua literar-artistică" - București 2004
Festivalul Cărții "Cafeneaua literar-artistică" - București 2004 Imprimare E-mail


Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret din București a găzduit în perioada 20-24 aprilie 2004 cea de-a doua ediție a Festivalului Cărții – „Cafeneaua literar-artistică”, organizată de Primăria Sectorului 1, Radio România Cultural și Asociația Difuzorilor și Editorilor-Patronat al Cărții.

Centrul Cultural a găzduit pe parcursul Festivalului atît săli dedicate expozanților de carte, ziare și reviste, cît și expoziții de pictură și fotografie și numeroase manifestări culturale: concursuri și spectacole pentru copii, performing de costum, un recital de jazz, întîlniri cu oameni de cultură, lansări de cărți și reviste, dezbateri. Seara de cultură indiană organizată de „Sahaja Yoga – România” a fost programată joi, 22 aprilie.

Programul serii a cuprins momente de lectură din textele sacre indiene, o prezentare a muzicii indiene clasice, recitaluri ale grupurilor bucureștene „Chaitanya” și „Sahaj”, dans clasic indian în interpretarea Manuelei Colțan, muzică clasică europeană (piese de Mozart și George Grigoriu) în interpretarea lui Miron Vasilescu-pian și a sopranei Cleopatra David.

D-na Ritu Cazacu a condus experimentul Realizării Sinelui, prezentînd pe scurt celor prezenți metoda Sahaja Yoga.

Fotografii

 
< Precedent   Urmator >