Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2006 arrow 4 MARTIE 2006 - Ziua Europeana a Realizarii Sinelui in Romania
4 MARTIE 2006 - Ziua Europeana a Realizarii Sinelui in Romania Imprimare E-mail

Bucuresti

Fotografii de la eveniment

Trei evenimente au marcat la Bucuresti prima editie a Zilei Europene a Realizarii Sinelui, manifestare celebrata in peste 300 de orase europene:

• Conferinta publica „Realizarea Sinelui – o revolutie in constiinta pentru mileniul trei” - Sala RADIO;
• Conferinta de presa cu tema „Evolutia spirituala si yoga in mileniul trei” - Sala RADIO;
• Lansarea cartii lui Gregoire de Kalbermatten: Duhul Adevarului: Timp implinit - Sala ARCUB.

Invitat de onoare la toate cele trei evenimente: domnul Gregoire de Kalbermatten, Elvetia, diplomat ONU.

Bucure演i - Sala Radio• Conferinta publica de la Sala RADIO a fost introdusa de un recital cameral cuprinzand lucrari de J. S. Bach, W.A. Mozart si J. Massenet, in interpretarea muzicienilor sahaj profesionisti, pentru ca in a doua parte a programului, Grupul Sahaj sa prezinte auditoriului piese devotionale apartinand genului muzicii clasice indiene.

• Domnul Gregoire de Kalbermatten s-a adresat celor prezenti intr-o maniera joviala si usor nonconformista, plina de umor, modelandu-si discursul potrivit zonelor de asteptare din partea unui public nefamiliarizat cu Sahaja Yoga. Domnia sa s-a referit la conditia omului contemporan, care traieste cu iluzia fericirii, dar care nu poate cunoaste adevarata bucurie, inchis fiind in crusta limitarilor umane, care nu-i permit deschiderea catre Spirit – sursa unica a bucuriei absolute.

• Experienta Realizarii Sinelui a fost prezentata celor prezenti prin intermediul unei proiectii video a experimentului condus de DoamnaBucure演i - Sala Radio Shri Mataji Nirmala Devi - Fondatoarea Sahaja Yoga. Peste 100 de persoane au experimentat pentru prima oara perceptia si constiinta vibratorie.

• La Conferinta de presa, domnul Gregoire de Kalbermatten s-a referit la criza complexa cu care se confrunta astazi societatea in toate planurile (politic, economic etc.), precum si la faptul ca experienta Realizarii Sinelui reprezinta solutia reala pentru aceasta criza. Domnia sa a raspuns intrebarilor jurnalistilor, referindu-se la adevarata semnificatie a tehnicilor Yoga, impartasind aspecte ale propriei evolutii spirituale, din care nu au lipsit ratacirile si confuziile inerente omului modern, si relevand importanta intalnirii cu personalitatea de exceptie a doamnei Shri Mataji Nirmala Devi, care i-a transformat complet existenta, oferindu-i o perspectiva noua asupra lumii si conditiei ei, asupra posibilitatii concrete a solutionarii problemelor cu care se confrunta umanitatea in ansamblu.

Conferinta presa• Cateva televiziuni private au prezentat interviuri si reportaje de la eveniment.

• Sala ARCUB a gazduit sambata 4 martie orele 18.00 lansarea cartii lui Gregoire de Kalbermatten, Duhul Adevarului: Timp implinit, lucrare aparuta in 2004 la Editura WND a Asociatiei SAHAJA YOGA – ROMANIA (dupa The Advent - editia originala in limba engleza a prezentei versiuni revizuite in limba romana, The Life Eternal Trust, New Delhi, 1979 si 2001), in traducerea Danei Sorana Urs si a Janinei Flueras.

• In cuvantul sau, domnul Gregoire de Kalbermatten s-a referit la istoria cartii, la cum a luat ea nastere, inspirata de intalnirea sa cu doamna Shri Mataji Nirmala Devi, in care a recunoscut instantaneu un maestru spiritual de o rara anvergura. Autorul a povestit mai pe larg experienta acestei intalniri absolut privilegiate si transfiguratoare, s-a referit la cautarile sale anterioare, aflate pe cai gresite, evenimente la care, de altfel, face ample referiri in cuprinsul cartii. Lucrarea prezinta deopotriva si fundamentele Sahaja Yoga, precum si personalitatea fondatoarei acestei metode revolutionare pe taramul spiritualitatii. Domnul de Kalbermatten a avut apoi amabilitatea de a raspunde intrebarilor publicului.

• Lansarea s-a incheiat cu o mult asteptata sesiune de autografe.

Cluj

Cluj   

Fotografii de la eveniment 

Iasi

 

Ia槐

Fotografii de la eveniment

Oradea

 

Oradea  

Fotografii de la eveniment 


Ploiesti

 

Ploie演i

Fotografii de la eveniment

Reghin

 

Reghin

Fotografii de la eveniment

Sighisoara

 

Sigi榣ara

Fotografii de la eveniment

Timisoara

 

timisoara_1_s

Fotografii de la eveniment

Tulcea

Tulcea

Fotografii de la eveniment


  Pentru detalii, vizitati site-ul evenimentului: www.europeanrealisationday.org

 
< Precedent   Urmator >