Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2007 arrow SAHAJA YOGA la "BODY, MIND & SPIRIT" 2007
SAHAJA YOGA la "BODY, MIND & SPIRIT" 2007 Imprimare E-mail


Sample ImagePrima ediție a Expoziției "Body, Mind & Spirit" de la București a fost organizată de MH Media Solution și găzduită de Centrul Național al Dansului din incinta Teatrului Național, în perioada 23-25 februarie 2007.

 

La standul Sahaja Yoga căutătorii adevărului au primit informații despre metoda de meditație sahaj și au putut experimenta o primă activare a enegiei interioare Kundalini, sub îndrumarea instructorilor asociației.

Sala Rondă a Centrului Național al Dansului București a găzduit vineri 23 februarie concertul "Tunes of Love" al grupului bucureștean Sahaj, grup specializat în interpretarea muzicii indiene clasice și tradiționale.

În zilele de sâmbătă și duminică, la sala de workshop de la etajul IV, dr. Aparna și Ovidiu Păun au susținut prezentarea cu tema: "Practica spirituală în cotidian sau Epoca Realizării Sinelui en masse".

Sâmbătă și duminică publicul prezent la Expoziție a putut asculta două concerte de muzică tradițională devoțională indiană ale grupului ploieștean Nirmal Bhakti. Manuela Kulkani a prezentat dans clasic indian în stilul Bharata Natyam.
 
< Precedent