Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow EVENIMENT arrow Anul 2007 arrow Salonul National de Psihologie, Sala Palatului, 8-11 noiembrie 2007
Salonul National de Psihologie, Sala Palatului, 8-11 noiembrie 2007 Imprimare E-mail
Va invitam sa vizitati standul propriu din cadrul Salonului National de Psihologie, Sala Palatului, 8-11 noiembrie 2007 si sa participati la workshopul Practica spirituala in cotidian sau epoca realizarii sinelui en masse sustinut de Dr. Irina Pincovschi, sambata 10 noiembrie 2007, ora 13.00.

Salonul National de PsihologieMetoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta realizarii sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA masselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea aduce saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut ajung a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului - fizic, mental si emotional - aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

Vizitatorii Salonului National de Psihologie vor putea beneficia de prezentarea metodei si a experimentului activarii energiei Kundalini la standul SAHAJA YOGA si in cadrul workshopului de sambata 10 noiembrie 2007 sustinut de Dr. Irina Pincovschi. 
 
< Precedent   Urmator >