Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Marturii arrow Andrei Dascălu, Iași, Romania - Rezultate în controlul emotivității și a stresului
Andrei Dascălu, Iași, Romania - Rezultate în controlul emotivității și a stresului Imprimare E-mail
Sunt Andrei Dascălu, student la Academia de Muzică din orașul Iași -România și am 22 de ani.

La începutul anului 1993 mă găseam în fața unor dificultăți psihologice privind o emotivitate accentuată și un stres care îmi provocau neputința de a face față la concursurile muzicale la care participam. Aceste emoții s-au cronicizat pe parcursul timpului iar părinții îmi interziseseră categoric să înghit calmante așa cum făceau toți colegii mei ca să reziste psihic. Exercițiile de autosugestie pe care le-am încercat nu dădeau rezultate concrete. Evenimentele au luat o nouă turnură când, la sfatul unei profesoare ce-mi remarcase emotivitatea, am luat contact cu Sahaja Yoga.

Trebuie să recunosc că, deși practicam la început sporadic și neglijent exercițiile de curățire energetică, rezultatele au apărut în cca. o lună ! Fiind pus în fața unui nou concurs, reacția mea a fost neașteptat de calmă, în locul stresului a apărut un sentiment de ușoară încredere și curaj. Cu timpul aceste calități s-au stabilizat, a apărut alături de ele și satisfacția că am reușit să mă stăpânesc dar mai ales s-a instalat o bucurie zilnică prin care priveam totul în jur. Am învățat pas cu pas să văd partea frumoasă a lucrurilor, a vieții.

Practic Sahaja Yoga de 8 ani și în tot acest timp nu numai că am depășit stadiul emoțiilor și al stresului dar am trecut ușor și peste mult discutatele probleme ale adolescenței - tentația fumatului, a băuturilor alcoolice, a libertinajului sexual, problemele limbajului murdar și ale comunicării interumane.

Au crescut și capacitatea de memorare, puterea de concentrare și pot spune că am devenitmultmai creativ pe plan muzical. În același timp afectat studiului ca pe vremuri, acum învăț dublu foarte ușor și îi ajut și pe ceilalți colegi la studiu.

Acum sunt cu adevărat capabil de control psihic, emoțional și fizic și aceasta mi-a schimbat complet relațiile cu ceilalți oameni și întreaga viață.
 
< Precedent   Urmator >