Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Marturii arrow Cătălina Zmuschi, România - Un nou stil de viață
Cătălina Zmuschi, România - Un nou stil de viață Imprimare E-mail
Mă numesc Cătălina Zmuschi, am 25 de ani și primul meu contact cu Sahaja Yoga a fost acum cinci ani.

Toată adolescența și mai ales perioada liceului, pentru mine au fost sub imperiul dictatorial al întrebărilor fără răspuns, al curiozității, al decepțiilor de orice gen, al lipsei de experiență și al dorinței de a experimenta.

În plus, față de acestea, eu mai trăiam și coșmarul segregării familiei mele…

Deși, am făcut față acestui stress(acestor ani grei), mi-ar fi fost foarte ușor să trec prin aceste situații dacă aș fi știut de Sahaja Yoga. Dar de această metodă, care mi-a schimbat complet viața am aflat in 1997.

În acea perioadă, deși unele din frământările mele se risipiseră, aveam o problemă cel puțin la fel de serioasă: eram bolnavă de spondilită anchilopoetică (o formă foarte rară si gravă de inflamație la nivelul tuturor oaselor- incurabilă din punct de vedere medical).

Prin intermediul unui prieten care a descoperit în ziar un anunț despre Sahaja Yoga, am luat contact cu această metodă ale cărei cursuri erau gratuite.

Starea sănătății mele era deplorabilă, având o spitalizare de 45 de zile, tratament medicamentos de 30 de comprimate / zi și 2 injecții plus suportarea unor infiltrații pe coloană care țin să menționez: sunt extrem de dureroase. Dar ce era cel mai greu de suportat erau durerile pe care le aveam și mai ales faptul că timp de câteva săptămâni, boala mi-a anihilat complet funcționabilitatea unui picior.

Închipuiți-vă cum e la 20 de ani, în primul an de facultate, să nu mai poți merge!!!

După mai multe săptămâni de practică Sahaja Yoga coșmarul meu a început să se destrame. Durerile au început să dispară, iar încetul cu încetul și inflamațiile pe care le dezvoltasem mai ales la nivelul coloanei vertebrale.

Cu toate acestea, deși credeți-mă eram foarte uimită și recunoscătoare, altceva mi-a atras atenția cu privire la aceasta metodă: starea de liniște și pace interioară care mi-a adus-o, lucruri care înainte îmi lipseau cu desăvârșire!

Stările de melancolie profundă și anxietate sau îndepărtat de personalitatea mea, mi-a revenit dorința de viață și puterea de a o lua de la capăt, iar povestea cu stressul cotidian nu mai există pentru mine. După patru ani de practică a meditației Sahaja Yoga, nu mai aveam nici o inflamație, iar boala nu a mai manifestat nici o evoluție(doar un regres puternic).

În acești patru ani trebuie să menționez că nu am luat nici un medicament pentru această boală groaznică, pentru că pur și simplu nu a mai fost nevoie și am dat naștere la doi copii perfect sănătoși.

Pentru mine această metodă a devenit un mod de viață și sunt fericită ca copiii mei nu vor fi nevoiți să treacă prin neplăcerile trăite de mine și că pot îndrepta și pe alții pe acest drum pentru a fi mai fericiți și de ce nu mai sănătoși.

Sunteți proprii dumneavoastră stăpâni, încercați această metodă și veți fi uimiți cât de plini de calități sunteți și cât e de simplu să faceți față vieții oricum ar fi ea.

 
< Precedent   Urmator >