Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Marturii
Cristina Andrei, România - Ceva minunat s-a întâmplat în viața ta Imprimare E-mail
Am început să practic Sahaja Yoga în octombrie 1993, într-un moment de mari încercări în viața mea. O bună prietenă, care dorea să facă Yoga m-a rugat să o însoțesc la un program de prezentare – „o formă nouă de Yoga” - aflase ea.

Din prietenie, am trecut peste rezervele mari pe care le aveam față de modalitățile în care se practica yoga în Europa, și în care sincer nu credeam. Aveam un respect deosebit față de fascinanta cultură indiană, care mă atrăgea ca tot ce ține de cultură și de spirit, dar mi se părea că este codificată și inaccesibilă marii majorități a europenilor.
Citeste mai departe...
 
Silvia Apraloe, Iasi, Romania - Cum am ajuns la cunoașterea sinelui și la stăpânirea de sine Imprimare E-mail
Mă numesc Silvia Apraloe și am 52 de ani. Sunt profesoară de fizică la Liceul Anghel Saligny din orașul Iași, România.

Cine sunt cu adevărat am aflat după ce am descoperit că există SAHAJA YOGA, mai exact în 1995. Până atunci citisem multe cărți despre fenomene paranormale, despre dezvoltarea puterilor interioare și încercasem să descopăr ceva despre mine acolo. De asemenea, am practicat mai multe tipuri de metode alternative de purificare interioară - dianetică, bioenergetică, chikong, hatha-yoga. Speram să aflu ce este dincolo de trupul și mintea mea. Toate aceste practici și lecturi au mers până la un punct dincolo de care a apărut plafonarea. Îmi doream arzător și mă rugam la Dumnezeu, mereu, să-mi dea o yoga pe care să o pot practica în mijlocul oamenilor și prin care să-mi pot verifica nivelul spiritual fără să renunț la viața de familie, la profesie, la contactele interumane zilnice.


Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 9 - 10 din 10