Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Marturii arrow Steluta Nistorescu, Bucuresti, Romania - Viziune și experiență personală
Steluta Nistorescu, Bucuresti, Romania - Viziune și experiență personală Imprimare E-mail
M-am născut la țară, într-o familie de oameni harnici, morali, cu frica lui Dumnezeu și plini de iubire și grijă față de mine. N-am știut ce este boala până la 20 de ani, când eram deja la facultate, departe de ei.

Oamenii m-au supărat adesea, dar întotdeauna aveam un refugiu al meu, necunoscut lor. Acolo sus, în cer, exista Sfințenia, Absolutul, pe care eu le căutam pe pământ.

Aici, pe pamânt era un prieten care trăda, acolo, sus era un Prieten Perfect; aici era minciună, acolo era sfințenie; aici era durere, acolo era alinare. Atunci când aici era dezintegrare, acolo totul era armonie și integrare. Am simțit întotdeauna un fir ce mă leagă de ceruri, ceva tainic, doar de mine știut și știut cu inima nu cu mintea.

Persoana mea de aici era limpezită de toată tulburarea, doar aruncând o privire spre cer. Setea de întreg și Absolut era cu atât mai imperioasă cu cât ceea ce primeam se sfărâma, îmi curgea printre degete asemenea nisipului.

Între 20 –50 ani m-au asaltat o mulțime de boli:

colecistita – frecvența crizelor la 2-3 săptămâni
cistită – frecvența crizelor la 2-3 săptămâni, mai ales în anotimpul rece
colpită difuză – eram în evidența centrului de depistare a cancerului uterin de circa 5 ani
dolicocolon transvers ptozat
ECG subdenivelări ST în V4-V6 lezionale.
Toate aceste boli au încetat începând cu ziua de 1 august 1990. De la acea dată și până în prezent sănătatea mea este perfectă, nu mai sufăr de nici o boală.

Mă întrebați poate cu ce m-am tratat? Pot să vă răspund: cu VIBRAȚII DIVINE ! Vindecarea a fost instantanee. Pur și simplu din acea zi n-am mai avut nici o boală, prin voința lui Dumnezeu.

În minunata zi de 1 august 1990, am primit Realizarea Sinelui. Ducându-mă la acel program public nu aveam nici cel mai mic gând legat de boli, de vindecare, etc. Era ceva din legătura mea cu cerul, era o atracție neobișnuită față de fotografia Doamnei Shri Mataji Nirmala Devi, de pe afiș. Eram copleșită și am stat minute în șir lângă acea fotografie a Doamnei cu chipul atât de plin de bunătate, pace interioară, iubire pură și bucurie. Mă simțeam atât de aproape de ceruri.

Așa am cunoscut Sahaja Yoga, știința autocunoașterii, metodă destăinuită omenirii de Doamna cea Preablândă.

Astfel am primit cheia pentru computerul care este ființa umana și am învățat să respect legile după care este alcătuit. Căci ce sunt bolile? Decât o greșită manevrare de către noi a computerului perfect creat de Divin.

Meditațiile zilnice mă ajută să pătrund mai profund în această autocunoaștere, îmi dau bucuria, pacea interioară, echilibrul, de care lumea duce lipsă, de care secolul acesta duce lipsă!

Primul pas este să-ți primești Realizarea Sinelui. Și acum acest lucru este atât de simplu. Trebuie doar să-ți dorești sa devi mai bun, mai sănătos, mai pur, să devi inocent, plin de iubire pură, divină. Și totul se întâmplă in prezența fizică a lui Shri Mataji Nirmala Devi, sau a fotografiei Dânsei.

Șezând într-un loc liniștit, cu plmele în sus, așezate comod pe genunchi, cu fotografia în fața dumneavoastră, spuneți în gând mai întâi rugăciunea " Tatăl nostru", apoi rugați de trei ori, tot în gând : " Mamă , te rog arată-mi puterea dragostei lui Dumnezeu!". Se poate spune cu ochii închiși , sau privind fotografia lui Shri Mataji.

Ridicați apoi o mână deasupra capului să vedeți ce simțiți. Încercați și cu cealaltă mână.

Veți simți răcoare deasupra capului și în palme, sau căldură, iar în palme furnicături sau înțepături. În cel de-al doilea caz, energia divină din dvs., Kundalini, Mama dvs., s-a ridicat și întâlnind obstacole le-a ars, dar mai târziu veți simți răcoare.

Binecuvântările divine sunt imense: sănătatea este perfectă, la tot pasul se întâmplă miracole, toate dorințele pure se împlinesc, echilibrul interior se restabiliște, se rezolvă problemele existențiale, pacea se așterne în sufletele dvs., armonie cu natura și cu cei din jur.

Am văzut oameni care peste noapte s-au lăsat de alcool, tutun, droguri, vicii.

Fețele tuturor sufletelor realizate strălucesc de o lumină interioară.

Totul crește din interior și chimismul creierului se schimba, nu mai poți face lucruri distrugătoare sau autodistrugatoare. Devi înțelept, integrat, demn, conștient, este o nouă dimensiune a ființei umane.

Niciodată nu voi fi în stare să mulțumesc Divinului pentru tot ceea ce îmi dăruiește
 
< Precedent