Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Shri Mataji Nirmala Devi arrow Recunoastere internationala arrow Meditatia Sahaja in programul IMUN al Centrului UNESCO pentru Pace
Meditatia Sahaja in programul IMUN al Centrului UNESCO pentru Pace Imprimare E-mail
Distribuie pe Facebook

UNESCO_2010.JPG

La 27 mai 2010, Centrul UNESCO pentru Pace, promovand idealurile UNESCO, a intrat intr-un Memorandum de intelegere (MOU) cu Sahaja Meditation din SUA, pentru a promova intelegerea misiunii si idealurilor UNESCO si transpunerea lor in programe care sa contribuie la formarea unei noi generatii de ambasadori ai pacii. 

Primul dintre programele de colaborare planificate a fost recentul program de vara IMUN (International Model UN), care s-a desfasurat la Washington DC. Un program de vara anual cu o intindere de doua saptamani, prin care tineri din intreaga lume sunt sponsorizati de catre liderii comunitatilor lor, pentru a se asigura ca liderii de maine vor fi inarmati cu o cultura a pacii prin educatie, stiinta, cultura, comunicare si meditatie Sahaja.

Cativa sahaja yoghini s-au intalnit cu tinerii sositi din intreaga lume la Washington, pentru programul de vara IMUN. Meditatia Sahaja a fost prezentata in doua dimineti din cea de-a doua saptamana a programului. Ambele programe s-au desfasurat intr-o atmosfera relaxata si au fost foarte bine primite de catre cei 45-60 de participanti. Atat de bine primite, incat s-a solicitat includerea meditatiei Sahaja cu un statut de permanenta in cadrul viitoarelor programe de vara IMUN.

Fiecare dintre cele doua sesiuni de meditatie Sahaja a oferit participantilor sositi din China, Coreea, Franta, SUA, Columbia şi Brazilia, si avand varste intre 12 si 20 ani, o prezentare de ansamblu, urmata de experimentul Realizarii Sinelui, meditatie si un dialog deschis asupra celor prezentate si experimentate. Multi au putut percepe imediat starea de pace si calm interior.
 
< Precedent   Urmator >